Geen onderdeel van een categorie

Yes, zwemmen lukt!

Ik, John, ben naar het zwembad van Tielt geweest. Ik wou testen hoe goed de tapes van”Bleu linner” nu echt kleven, na contact met water en als iemand het zou opmerken dat ik een haarwerk droeg. Super spannend!

Ik zat vol zenuwen toe ik binnen ging. Ik zocht een kleedhokje en kleedde me om. Ik had geluk! Slechts 4 zwemmers aanwezig in het water. De max! :p

Ik ben rustig beginnen zwemmen. Alles ging vlotjes en alles bleef mooi zitten. Af en toe waagde ik mij eens om onder water te gaan. Natuurlijk was dit vol spanning. Gelukkig bleef alles mooi zitten.  Yes dacht ik, dus probeerde ik meer trucjes in het zwembad. Ditmaal wou ik eens van de springplank springen. Vol spanning ging ik op de springplank staan. Ik nam een aanloop, sprong naar beneden en ja hoor mijn haarwerk zat nog perfect op zijn plaats. MAAR,  bij het landen in het water verloor ik  mijn zwembroek, HAHAHAHA!!!! Ik was de touwtjes van mijn zwembroek vergeten dicht te knopen :)!!!

Na een half uur zwemmen ben ik terug gekeert naar mijn kleedkamer(zie foto). TIP TOP! 🙂

Mijn missie is geslaagd. Ik kan met mijn haarwerk van IN FIX HAIR rustig gaan zwemmen zonder mij zorgen te maken dat iemand merkt dat ik een haarwerk draag en dat mijn haarwerk lost komt bij het zwemmen.  Ik moet wel toegeven dat het ook dankzij de tapes van BLEU LINER  het mij niet gelukt zou zijn om zorgeloos te gaan zwemmen. Want de tapes zijn perfect bestand tegen water.

Voilà, ik hoop dat jullie met mijn verhaal geholpen zijn.

Graag jullie reacties!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *