Shampoo's en verzorging

Hergen, dé plantaardige haaroplossing

Blue Line – Energieke, versterkende behandeling

De blauwe lijn is speciaal ontwikkeld om de conditie van droog en beschadigd haar te herstellen. Oorzaken kunnen zijn: veel warmte behandelingen (stijltang, föhns etc.), chemische behandelingen (kleuren, permanenten).

Het doel is om het haar volume, elasticiteit en glans terug te geven. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van verschillende natuurlijke proteïnen.

Hydrolizate is het hoofdingrediënt, verkregen uit de vrucht van de Johannesbroodboom, deze is rijk aan: Arginine, Asparaginezuur en Glutaminezuur. Al deze aminozuren zijn essentiële proteïnen om de conditie van het haar aanzienlijk te verbeteren en de structuur van de haarvezel van binnenuit te repareren. De combinatie van deze aminozuren zijn toegevoegd aan de producten omdat zij ervoor zorgen dat er een beschermende laag om de haren wordt gevormd. Hierdoor krijgt het haar body en breekt het minder snel af. De Alpha Hydroxyzuren verkregen uit fruit geven een heerlijke geur af, voeden het haar en zorgen voor het krijgen van gezonder en sterker haar.

 

Gold Line – Voedende en herstellende behandeling

De gezonde conditie van het haar, glans en body is afhankelijk van de structuur en voeding.

De gouden lijn wordt gebruikt om de intense hydratatie en voeding vanuit de haarkern te garanderen. Farmaceutische wetenschappers hebben deze lijn ontwikkeld om de correcte hydratatie vast te kunnen houden in de haarkern.

Het hoofdingrediënt is zoete amandel. Dit heeft een dubbele werking en zorgt voor: heropbouw van beschadigde haarcellen, futloos en dof haar laten opleven, hydrateren van de hoofdhuid waardoor alle essentiële voedingsstoffen beter opgenomen worden. Hazelnootolie en Aloë Vera neutraliseren stoffen die veroudering van het haar in de lengten tegengaat. Zo wordt glans en levendigheid behouden. Groene thee en soja proteïne geven het haar nog meer voeding zodat het optimaal gevoed wordt. Nadat er gebruik wordt gemaakt van de gouden lijn , wordt het haar beter beschermd tegen invloeden van buitenaf en pluizigheid.

 

Violet Line – Haaruitval behandeling

De Violet Line is ontwikkeld voor het aansterken van verzwakt haar, het stimuleert de haargroei en gaat vroegtijdig loskomen van het haar tegen.

De substanties in de violet lijn garanderen dat de groeifase langer duurt terwijl ze de rustfase vertragen. Ze stimuleren de groeifase. Whey eiwitproteïnen en soya eiwitten stimuleren de metabolische activiteiten van de dermal papilla cellen en garandeert de stimulatie van de haargroei. Menthol heeft een verfrissende werking, stimuleert de microcirculatie van de hoofdhuid en biedt een betere zuurstofvoorziening aan de folliculaire cellen. De violet lijn staat voor: voeding van de haren, stimulatie van de groei, het versterken van het haar en het gaat haaruitval tegen.

 

Pink Line – Talg normaliserende behandeling

Bij overtollig talgproductie biedt de Pink Line een prachtige oplossing. Alle producten van de Pink Line bevatten zink, zouten en Moeras spirea (een plant uit de rozenfamilie). De samenwerking van deze twee extracten, kunnen de enzymen die actief en verantwoordelijk zijn voor een overtollig talgproductie reduceren. De looizuur extracten die uit de Moeras spirea gehaald worden, zorgen dat de poriën van de hoofdhuid vernauwen. Door deze vernauwing voorkomt men dat de bacteriën toegang hebben tot de cel klieren.

 

Silver Line – Schilfer behandeling

De producten van de Silver Line zijn door wetenschappers ontwikkeld voor het bestrijden van: roos, schilferen van de hoofdhuid en de daarbij veel voorkomende irritaties. De toegevoegde Tea Tree olie is het belangrijkste hoofdingrediënt uit deze lijn en is specifiek gekozen vanwege: de antibacteriële werking, de versterkende werking van hoofdhuid en haar, de ontsmettende werking.

Andere ingrediënten zoals wilg olie en kaneel verminderen irritaties en helpen schilferen en jeuk voorkomen. De kracht van de zilveren lijn zit hem in het aanpakken van roos, daar waar het ontstaat en het verminderen van irritaties die mensen met roos ervaren.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *