Veel gestelde vragen

Wanneer mag ik bestelling verwachten na betaling?

Wel bij het ontvangen van je bestelling doen we er alles aan om het pakketje dezelfde dag te versturen. Het kan zijn dat door de drukte het pakketje pas de dag erna verzonden wordt.

De levertermijn in België is 3 tot 5 werkdagen. De levertermijn in Nederland is 3 tot 7 werkdagen. In alle andere Europese landen bedraagt de levertermijn 7 werkdagen.

Hoe kan ik zien of een product op voorraad is?

Het kan wel eens voorkomen dat een product niet voorradig is. Wanneer dit het geval is, wordt dat op de productpagina aangeven. Er staat dan ‘product momenteel niet voorradig’.

Mocht dit product behoren tot jouw bestelling dan nemen we zo snel mogelijk per mail of telefonisch contact met je op om samen tot een oplossing te komen!

Het product vertoont gebreken na levering, wat nu?

Mocht het product beschadigd zijn en/of gebreken vertonen bij de levering dan raden wij je aan om z.s.m. (uiterlijk binnen 14 dagen) contact op te nemen met onze klantenservice.

info@haarwerkenonline.be

Ik wil het product terugsturen. Zijn de verzendkosten voor mijn rekening?

Je betaalt zelf de verzendkosten voor het terugsturen van het product. Het retouradres staat op de verzendticket die gekleefd is op je pakketje. Stuur steeds een mailtje naar info@haarwerkenonline.be alvorens je onnodige kosten maakt.

Hoe ontvang ik mijn betalingsbewijs?

Je krijgt per mail een orderbevestiging na het plaatsen van de bestelling. Heb je de mail niet ontvangen? Check dan even je ongewenste mail want het kan goed zijn dat je de orderbevestiging daar aantreft.

Zal ik hetzelfde product ontvangen zoals op de foto staat?

Theoretisch wel! Ondanks het feit dat de online catalogus en de e-commerce website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid worden samengesteld, is het toch mogelijk dat de aangeboden informatie onvolledig is, materiële fouten bevat, of niet up-to-date is.

Contacteer ons voor al uw vragen

  Ons adres

  Ieperstraat 244
  8980 Zonnebeke
  België

  Email:
  info@haarwerkenonline.be

  Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

  Blijf als eerste op de hoogte van onze aanbiedingen.