Tangle Teezer

Pijn bij het kammen van je nat haar? Of kam je meestal je haren als die nat zijn?

Er bestaat heel wat taboe rond “het kammen van nat haar”Slapen met nat haar is vragen om een “bad look day” de volgende dag. Er zullen ook knopen ontstaan die je haar beschadigen, dus ga toch maar beter met droog haar naar bed.

Heel belangrijk is: borstel je haar nooit wanneer het nat is met een gewone kam. Dit zorgt ervoor dat je haar sneller afbreekt. Wanneer je het wilt ontwarren als het nat is, gebruik je een brede puntkam (bv. Tangle Teezer) en kam van onderen naar boven. Gebruik altijd een goede conditioner  dit vergemakkelijkt het kammen achterna want zo is je haar makkelijk door te kammen.Wanneer je haar droog is kan je gaan borstelen. Borstel hier ook van onderen naar boven en borstel niet te hard, want dat kan ervoor zorgen dat je talgklieren beginnen werken, waardoor je haar sneller vet wordt.
Wat onder de douche? Kam je droge haar vlak voor een
wasbeurt of borstel je natte haren in de douche enkel terwijl de conditioner
intrekt. Voor een definitieve kambeurt wacht je beter tot je haren droog zijn, dan breken ze minder snel af. Kan je echt niet zo lang wachten, kies dan voor een grove kam.

 

Maak kennis met “TANGLE TEEZER”

Fijn haar? Beschadigd haar?
Deze haarborstel is speciaal ontworpen voor mensen met fijn, dun of beschadigd haar.
Uitdunnend haar kan iedereen krijgen. De schrik bestaat dat je bij het borstelen van je haar meer haarverlies hebt en dat het pijn kan veroorzaken bij het borstelen met een gewone borstel.

Er bestaat voor ieder haartype een ander soort Tangle Teezer.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *