Geen onderdeel van een categorie, Onderhoud en benodigheden

Wat vinden wij handig aan een staander ?

Statief met voet - chroom-110 tot 140cm

info over statief / staander met een ronde voet?

eigen ervaring met deze steun 

wij gebruiken deze al jaren in het salon en is super handig in gebruik. als je eenmaal 1 in huis hebt zal je nooit nog een ander nodig hebben. Ze gaan levens lang mee, Wij zelf hebben nog nooit een nieuwe hoeven te kopen. alleen als we een extra nodig hadden hebben we er bij genomen. Die van ons gaan momenteel al zeker 10 jaar mee en worden elke dag gebruikt wij vinden ze super goed  van kwaliteit.
nog enkele voordelen dat wij hebben ondervinden door de jaren heen.
Door de ronde poot kan je er makkelijk om heen gaan , hiervoor hadden wij er ook  met een 3 pikkel poot ervaring heeft geleerd dat deze steun vaak ging gaan vliegen of dat wij zelf er over struikelde , onze haardroger zijn kabel bleef dan hangen , u snapt het wel het enige voordeel dat hij had is dat hij kleiner was om op te bergen. alleen daar staat hij nu nog steeds in de hoek stof te vangen 🙂
De steun is zeer stabiel door de ronde poot kabels blijven er niet aan hangen en er past een perfect hoofd op om uw haarwerk / haarverlenging / pruik op te plaatsen.
Je kan uw haarwerk/ pruik na het wassen makkelijk er op plaatsen en laten drogen. Aan de lucht natuurlijk voor synthetisch haar.
Maar je kan echt haar gemakkelijk drogen met de haardroger en in model brushen zodat het klaar is voor gebruik. samen met deze zachte kale koop en het gebruik kan kopspellen kan je uw haarwerk / pruik mooi op zijn plaats houden zorg er wel voor dat het fijne kopspelden zijn bv naaikopspelden.
Ook door dat je de hoogte kan regelen hoef je niet door de rug te gaan. je kan mooi recht blijven staan. gezonde houding is belangrijk voor uzelf. en als je dit vaak doet kan ik het alleen maar aanraden. heeft mij al goed geholpen
Ook kan hem gemakkelijk verplaatsen door dat hij super licht is.

minder voordeel. 
Je kan hem niet opbergen zoals een 3 pikkel. als je hem wenst op te bergen en hij mag niet blijven staan moet je de voet los maken. Is wel maar 1 vijsje maar het is meer wek dan een 3 pikkel opbergen.
wat sommige niet leuk vinden.
andere niet voordelen weet ik niet meteen als jij er weet laat het gerust weten zodat we elkaar kunnen helpen.

voortaan gaan we nieuw leven in de blog brengen zodat we elkaar kunnen vooruit helpen.
We mogen er zijn voor elkaar heb je vragen voor mij stel ze gerust wij hebben nu al meer dan 10 jaar ervaring n het vak.
Wij wensen onze kennis te delen met ieder van jullie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *