Welkom op de webshop van Haarwerken Online

Haarproblemen zijn verleden tijd

Wij zijn de online shop voor al uw haarwensen en haarzorgen. Wij bieden u een ruime keuze aan plantaardige producten, headwear, tulbanden, haarwerkbenodigheden.

Getuigenissen

SEND US A MESSAGE

Onze blog

Lees onze inspirerende blog berichten van tips tot motiverende verhalen.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Blijf als eerste op de hoogte van onze aanbiedingen.

Hergen 100% plantaandig producten

Iedere lijn van hergen heeft zijn specefieke werking dat er voor zorgt dat je haren terug gezonder worden vanuit de kern van de haarwortel.

Belle Madame

De pruiken zijn ontworpen volgens extreem hoge normen.Ze zijn licht om te dragen en hebben een perfecte pasvorm.De vakkundig gemengde kleuren resulteren in de meest natuurlijke kleuren. Naast de pruikencollectie bieden we ook haarstukken en vrouwelijke, comfortabele en mooie hoofddoeken, tulbanden, hoeden en petten.

VOUX opnieuw voller haar

veel mensen willen hun volledige haar van terug eerder. Hier VOUX kan helpen. Omdat VOUX biedt een snelle en effectieve oplossing om meteen terug te krijgen dikker haar

In fix hair 100% onbehandeld europees haar

Met een haarwerk of haarstukje krijg jij weer het zelfvertrouwen dat je verdient.

Beauty Pillow is dé specialist in satijnen kussenslopen!

Een derde van ons leven brengen we slapend door. Door de drukte van de dag en het toenemen van stress beseffen we meer en meer dat een goede nachtrust van groot belang is om de hectiek van een nieuwe dag weer aan te kunnen. Slapen op het zachte satijn van Beauty Pillow geeft een gevoel van luxe en verwennerij en heeft tegelijkertijd een verzorgende werking voor je huid en haar. Het reguleert namelijk de talgproductie en behoudt vocht voor huid en haar. Bovendien heeft het een polijstende werking. Resultaat is stralend wakker worden en de nieuwe dag starten met een fris gezicht vrij van slaapvouwen en zonder warrig ochtendkapsel

Christine Headwear

Is een assortiment van Deens ontworpen hoogwaardige hoofddeksels, gemaakt om vrouwen, mannen en kinderen een echte keuze aan haarbedekkingen te bieden, en de mogelijkheid om zich mooi te voelen in een moeilijke tijd.